dominis .CAT Fase II

Aquí t'explicarem totes les novetats del nostres servidors.

dominis .CAT Fase II

EntradaAutor: weke Data: dc. feb. 22, 2006 4:35 pm

:: mès informació a www.cat1.net

EL 20 DE FEBRER COMENÇA LA FASE II I EL 27 DE FEBRER LA FASE III DEL SUNRISE

El dilluns 20 de febrer a les 17:00 de la tarda comença la fase II del període de llançament. La fase III ha esta posposada per la Fundació puntCAT fins el proper 27 de febrer . Aquestes dues fases estan orientades a entitats jurídiques i persones físiques que vulguin el seu .CAT i puguin registrar-lo, segons la normativa de Fundació puntCAT.

Les condicions per entrar en la fase II són les següents:

Si no es compliu els requisits de la fase I , però sou una entitat que té comunicacions en línia en català (és a dir, un web; una llista de correus; un bloc...) podeu entrar en aquesta fase II. Només cal que el sol·licitant sigui una persona jurídica de qualsevol tipus. No hi poden participar les persones físiques ni els grups o entitats sense personalitat jurídica.

Els noms que es poden sol·licitar són els de l'entitat, variacions d'aquest nom, noms de marques registrades i dominis titularitat de l'entitat.

Com que la fase I té prioritat sobre aquesta fase, cap sol·licitud serà acceptada i activada fins al final del període de llançament. Si hi ha sol·licituds amb prioritat sobre la vostra perquè corresponen a la fase I , o de la mateixa fase II (per què han estat realitzades abans que la vostra) us ho comunicarem per tal que pugueu optar a un altre nom abans que acabi el període de llançament.

Les condicions per la fase III són les següents:

Aquesta fase està reservada exclusivament a totes les persones i entitats que van donar suport a la campanya per un .CAT, a través del formulari que hi havia al web de la campanya, entre març de 2004 i principis d'agost de 2005. Cada persona o entitat que hi va donar suport ha de rebre un correu amb el seu codi individual i instruccions específiques.

Els noms que es poden registrar són els de les entitats, i en el cas dels individus, els seus noms, cognoms, o variacions d'aquests.

Com que les fases I i II tenen prioritat sobre aquesta fase, cap sol·licitud serà acceptada i activada fins al final del període de llançament. Si hi ha sol·licituds amb prioritat sobre la vostra perquè corresponen a les fases I o II, o de la mateixa fase III (per què han estat realitzades abans que la vostra) us ho comunicarem per tal que pugueu optar a un altre nom abans que acabi el període de llançament.

La Fundació puntCAT ha fet una promoció especial per a les persones físiques que van participar a la campanya. Pels particulars el preu del domini el primer any serà de 15 euros (més IVA). D'aquesta manera la Fundació ha volgut mostrar el seu agraïment pel suport que van rebre, i que va ser decisiu per fer possible el domini .CAT.


Període sunrise:: 125€ *
* gratis contractant 1 any qualsevol del nostres serveis de hosting.


.- Dominis .CAT
a partir del 23 d'Abril el teu domini.CAT lliure disponible


preu alta: 65€ *
preu renovació: 35€

* gratis contractant 1 any qualsevol del nostres serveis de hosting.[/b]

:: mès informació a www.cat1.net

;-)
Avatar de l’usuari
weke
pingu hacker
pingu hacker
 
Entrades: 391
Membre des de: dt. set. 30, 2003 9:57 am
Ubicació: Granada 40

Torna a: Anuncis

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron